Educație

Nominalizări la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie

Zece profesori și antrenori vor primi, și în acest an, distincția Premiul Mentor pentru excelență în educație. Premiul constă într-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Informații despre nominalizare și formularul de înscriere se găsesc pe: https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor.

Programul se organizează de 14 ani, din dorința de a atrage atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor lor, au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Programul este organizat, începând din anul 2010, de Fundația Pentru Comunitate, fondurile fiind asigurate de Compania MOL România.

Pot fi nominalizați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizați acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura valorilor realizate.

Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu, cât și în numele unui grup.

Detalii și formular de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundației Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor.

Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor la sala Amfiteatru de pe acoperișul Teatrului Național București.

Laureatul Premiului Mentor din Călărași, în anul 2017, a fost antrenorul de canotaj, din cadrul Clubului Sportiv Municipal Călăraşi, Daniel Bănăţeanu. (https://youtu.be/8vaXr4CLf1w).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *