Actualitate

Percheziții la persoane bănuite de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Călărași, au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 15 iulie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Călărași, la persoane bănuite de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În fapt, în perioada iunie – iulie, doi bărbați, în vârstă de 22 și 36 de ani, ar fi achiziționat săptămânal, din județul Constanța, substanțe cu efect psihoactiv, pe care le-ar fi comercializat către consumatori din județul Călărași, la prețul de 30 de lei doza.

O persoană a fost reținută pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraților, care au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar în activități au fost angrenați și jandarmi.

Foto: digi24.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *