Actualitate

Percheziții la persoane bănuite de proxenetism, în județul Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat cinci percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, iar două persoane au fost reținute de polițiști.

La data de 12 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat 5 percheziții în județul Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.
Din cercetări a reieșit că începând cu anul 2020, cei în cauză ar fi racolat persoane de sex feminin și ar fi încheiat căsătorii cu scopul de a le determina să practice prostituția în afara țării prin intermediul site-urilor de profil.

Două persoane în vârstă de 28 și 33 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, fiind depuse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați polițiștii din cadrul structurilor de investigații criminale, criminalistică și acțiuni speciale.

Foto: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *