Actualitate

Personalul Adăpostului de urgență pe timp de noapte a intrat în izolare la locul de muncă

Personalul Adăpostului de urgență pe timp de noapte, din subordinea Primăriei Călărași, a intrat în izolare la locul de muncă, pentru o perioadă de 14 zile, pentru siguranța beneficiarilor, măsura fiind dispusă de OM nr. 8/09.04.2020. Sunt doi angajați pe fiecare tură care pot asigura funcționarea Adăpostului, turele urmând să respecte regula: 14 zile izolare la locul de muncă, 14 zile izolare la domiciliu și invers.

Pe perioada stării de urgență, potrivit unei decizii a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Călărași, persoanele fără locuință intrate în grija Adăpostului sunt cazate și pe timp de zi.

Ca o măsura suplimentară, conducerea Serviciului pentru persoane aflate în situații de risc a asigurat un spațiu intermediar de cazare a persoanelor fără locuință care vor fi identificate pe stradă în următoarea perioadă. Acestea vor intra în izolare pe o perioadă de 14 zile, urmând apoi sa fie transferate la Adăpostul de urgență. La acest moment sunt cazate 4 persoane, care primesc hrană zilnic de la Cantina de ajutor social.

“Dacă identificați pe stradă, în municipiul Călărași, persoane fără adapost, vă rugăm să ne sesizați la numărul de telefon: 0242 708 192”, transmite Primăria Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *