Actualitate

Polițiștii au reținut 36 de permise de conducere

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultimele zile au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 17 persoane, precum și dispunerea a șapte măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 36 de conducători auto au rămas fără permis. 

În perioada 09 – 17 decembrie a.c., peste 800 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 182 de acțiuni și s-a intervenit la 282 de evenimente, dintre care 272 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 82 de infracțiuni, 17 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 7 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.241 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 261.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 16.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 36 de permise de conducere și retrase 10 de certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *