Actualitate

Roxana Pațurcă, mesaj pentru călărășeni: Vă îndemn să vă informați doar din surse oficiale și să rămâneți calmi

De luni, 16 martie a.c., în România va fi decretată stare de urgență, din pricina pandemiei de coronavirus. În acest context, senatoarea PSD, Roxana Natalia Pațurcă, îndeamnă călărășenii să se informeze doar din surse oficiale și să rămână calmi. De asemenea, aceasta afirmă că “dincolo de simpatiile sau antipatiile politice, mesajul trebuie să fie unul singur: de unitate”.

Iată mesajul senatoarei Pațurcă publicat pe pagina sa de Facebook:

“Dragii mei călărășeni,

Începând de mâine (n.r. 16 martie a.c.), în România va fi decretată starea de urgență! Fără să minimalizez gravitatea situației în care ne aflăm din cauza extinderii epidemiei cu virusul Covid-19, vreau să fac un apel la solidaritate și înțelegere. Trebuie cu toții să facem totul pentru ca regulile impuse de autorități să fie respectate, pentru a ne proteja atât pe noi, pe familiile noastre, dar și pe ceilalți români. Dincolo de simpatiile sau antipatiile politice, mesajul trebuie să fie unul singur: de unitate.
Starea de urgență anunțată de președintele Iohannis nu trebuie să creeze panică. Este doar o măsură care permite autorităților să ia măsuri mai rapide, fără ca aceasta să însemne o agravare a situației din România.
Trebuie să avem #încredere în autorități, să ne comportăm responsabil și să nu intrăm în panică. În astfel de momente, panica și dezinformarea sunt cel mai mare dușman.
Vă îndemn să vă informați doar din surse oficiale și să rămâneți calmi!
Și nu uitați, dacă vă pot ajuta cu ceva, vă rog să nu ezitați sa-mi cereți sprijinul.
Fie ca Dumnezeu să ne ajute să depășim cu bine aceste momente dificile!
Vă doresc sănătate tuturor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *