Actualitate

S-a lansat ghidul online „Relații sănătoase”, pentru elevi, părinți și profesori

Pentru prevenirea agresiunilor sexuale și a recrutării adolescenților prin intermediul rețelelor de socializare, cât și pentru conștientizarea populației asupra acestui fenomen, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pun la dispoziție Ghidul „Relații sănătoase”.

În cadrul proiectului „Prevenirea agresiunilor sexuale și a recrutării adolescenților prin intermediul rețelelor de socializare”, finanțat de Ambasada Țărilor de Jos în RomâniaAsociația Necuvinte împreună cu Poliția Română au realizat Ghidul „Relații sănătoase”. Partener educațional al proiectului este Consiliul Național al Elevilor.

Materialul este destinat elevilor de liceu, adolescenți cu vârste cuprinse între 14-18 ani, părinților acestora, profesorilor, dar și creșterii gradului de consțientizare în rândul publicului larg.

Ghidul este structurat în 4 capitole, care acoperă tematici precum siguranța online, relații sănătoase, intimitate și consimțământ, legislație aplicabilă în cazul temelor dezvoltate în cadrul materialului.

Acesta a fost realizat în limba română, respectiv limba engleză și poate fi descărcat gratuit:

www.necuvinte.ro

www.politiaromana.ro

www.consiliulelevilor.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *