Actualitate

Sancțiuni de peste 160.000 de lei, aplicate de polițiștii călărășeni

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a șase persoane, precum și dispunerea a 26 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 34 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 03 – 09 februarie a.c., peste 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate șase acțiuni și s-a intervenit la 402 evenimente, dintre care 282 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 73 de infracțiuni, șase persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 26 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 463 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 160.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 7 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 34 de permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

Foto: puterea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *