Politică

Simona Vlădica: “Luptăm împreună, uniți, pentru călărășeni”

Președintele Organizației Județene PMP Călărași, Simona Maria Vlădica a declarat, pe o rețea de socializare, că formațiunea politică pe care o conduce a intrat în linie dreaptă pentru alegerile locale din acest an. Obiectivul PMP Călărași este să obțină un procent de peste 10% la alegeri.

“PMP Călărași a intrat în linie dreaptă pentru alegerile locale 2020, având un obiectiv concret: un procent de +10%!
Organizația Județeană PMP Călărași crește pe zi ce trece! Fiecare comună și oraș din județ va avea candidații săi proprii, plus liste complete de consilieri locali și consilieri județeni, la alegerile locale 2020.
La finalul săptămânii trecute a avut loc o ședință de lucru, principala temă dezbătută fiind pregătirea campaniei pentru alegerile locale 2020. Luptăm împreună, uniți, pentru călărășeni! Rezultatele performante se obțin doar prin perseverență, muncă, organizare și respect pentru comunitate!
Îi așteptăm cu brațele deschise pe locuitorii județului Călărași, care își doresc să se implice în viața comunității din care fac parte, să ne contacteze, să se înscrie în partid și să facem echipă ÎMPREUNĂ! Hai în PMP Călărași”
, a precizat Simona Vlădica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *