Actualitate

Situația epidemiologică privind infecția cu noul coronavirus, în județul Călărași

La nivelul județului Călărași, situația epidemiologică privind infecția cu Coronavirus COVID-19, la data de 15 mai 2020, este următoarea:
– 154 persoane aflate în carantină instituționalizată;
– 28 persoane ieșite din carantină în ultimele 24 de ore;
– 225 persoane aflate în autoizolare la domiciliu,
– 8 persoane ieșite din autoizolare în ultimele 24 de ore.

În județul Călărași au fost confirmate un număr de 69 cazuri de persoane infectate cu COVID-19, dintre care: 55 de persoane s-au vindecat și 3 persoane au decedat.

Forțele de ordine constituite din polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat în continuare controale și verificări, în contextul impus de starea de urgență și de ordonanțele militare în vigoare, precum și asigurarea pazei locațiilor de carantinare.
Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia alocată lor +4021.320.20.20.
ÎN CONTINUARE VĂ RUGĂM SĂ RESPECTAȚI REGULILE ELEMENTARE DE CONDUITĂ ȘI DE IGIENĂ ȘI MĂSURILE TRANSMISE DE CĂTRE AUTORITĂȚI!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *