Sănătate

Spitalul Județean Călărași angajează nouă medici specialiști ATI și un medic primar ATI

Directorul medical interimar al Spitalului Județean de Urgență Călărași, dr. Georgiana Enache a publicat, pe o rețea de socializare, un mesaj prin care susține că instituția spitalicească are nevoie de nouă medici specialiști ATI și un post de medic primar ATTI.

Redăm mesajul acesteia:

“Spitalul Județean de Urgență Călărași are mare nevoie de ajutor.
Suntem cel mai mare spital din Bărăgan, la 130 km de București și 140 km de Constanța, cu conexiune rapidă la autostrada A2. Cu toate acestea, în acest moment, avem un singur medic anestezist.
Pentru a susține activitatea spitalului avem disponibile 9 posturi de medic specialist ATI și 1 post de medic primar ATI.
În acest sens, vă prezint oferta noastră: spor de 75%, program flexibil, apartament în bloc nou (2020) oferit de CJ. Alte avantaje pot fi discutate (participări la congrese, abonamente la reviste de specialitate și altele).
Spitalul are o secție ATI renovată recent, cu 25 paturi, 9 ventilatoare (+19 comandate), 29 monitoare (+15 comandate) și 1 post de dializă. Blocul operator central este nou (2019). Echipa chirurgicală este majoriar formată din medici tineri și entuziasti, din specialitatile chirurgie generală, ortopedie, ginecologie, oftalmologie, ORL, chirurgie plastică. Linie de gardă traumatologie, chirurgie, ginecologie.
Spitalul dispune de CT și RMN.
Pentru mai multe detalii și o discuție colegială vă rog să mă contactați,
Dr. Georgiana Enache, director medical interimar, telefon 0740 677 463”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *