Actualitate

Tineri depistați de jandarmi cu substanțe interzise

Doi tineri din municipiul Călărași au fost depistați de jandarmii călărășeni în perioada 01-03 martie a.c., având asupra lor o țigaretă și un grinder metalic ce conțineau fragmente vegetale uscate, susceptibile a avea efect psihoactiv.

Astfel, în dimineața zilei de 03 martie, a.c., în jurul orei 00.15, atenția unui echipaj de jandarmerie, aflat în misiune de patrulare pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Călărași, a fost atrasă de comportamentul suspect al unui tânăr, care la vederea jandarmilor a mărit ritmul de mers.
După efectuarea legitimării și a controlului corporal preventiv, asupra bărbatului, în vârstă de 23 ani, jandarmii au identificat un recipient metalic de mărunțit, de tip grinder în interiorul căruia se aflau fragmente vegetale de culoare galben – verzuie, susceptibile a avea efecte psihoactive.

În data de 01 martie, a.c., în jurul orei 21.00, jandarmii călărășeni au surprins, într-o zonă mai retrasă de pe Bulevardul Republicii, din municipiul Călărași, un bărbat, în vârstă de 24 ani, ce avea asupra sa o țigaretă confecționată artizanal cu fragmente vegetale pasibile a avea efecte psihoactive.

Conform declarațiilor celor doi tineri, produsele erau pentru consum propriu.
Jandarmii le-au întocmit celor în cauză documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, care au fost înaintate, împreună cu probele găsite asupra lor, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *