Actualitate

Traficant de droguri, prins de polițiști

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călărași,  au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

La data de 2 septembrie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în București, la locuința unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc. În urma percheziției, polițiștii au indisponibilizat un kilogram de cannabis, 2 grindere, 11.880 de lei, un cântar electronic de precizie și 2 telefoane mobile. Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2020, bărbatul ar fi comercializat droguri de risc în municipiul București. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, iar, la data de 3 septembrie a.c., magistrații din cadrul Tribunalului Călărași au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și jandarmi.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *