Actualitate

Un bărbat din Călăraşi şi-a agresat surorile

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 22:57, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie de 34 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că are un conflict cu fratele său în vârstă de 37 de ani.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, în urma primelor cercetări, a reieșit faptul că femeia de 34 de ani, aflându-se alături de sora sa de 33 de ani, a fost contactată telefonic de fratele acestora, stabilind să se întâlnească la domiciliul femeii.

În jurul orei 22:50, bărbatul a venit la domiciliul femeii, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și pe fondul unui conflict mai vechi, a spart un pahar cu intenția de a o lovi pe sora mai mare, provocându-și astfel leziuni la mână.

Din dorința de a aplana conflictul, sora de 33 de ani a intervenit, fiind și aceasta lovită cu pumnii și picioarele în zona corpului.

Ulterior, cele două femei l-au dat afară din locuință pe bărbat, moment în care acesta a lovit cu picioarele ușa de acces a imobilului, provocând distrugeri.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatând că există risc pentru viața, integritatea corporală sau libertatea persoanei, însă cele două femei s-au opus emiterii ordinului de protecție provizoriu.

În cauză, a fost întocmit dosar, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Foto: www.stiridecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *