Actualitate

Vasile Iliuță: “În scurt timp vom achiziționa aparatura medicală de maximă necesitate pentru secțiile ATI și UPU”

Președintele Consiliului Județean (CJ) Călărași, Vasile Iliuță a afirmat că în scurt timp va fi achiziționată aparatura medicală de maximă necesitate pentru secțiile ATI și UPU ale Spitalului Județean de Urgență Călărași.

“Mai întâi de toate suntem OAMENI.
Pentru început, vreau să felicit cadrele medicale pentru efortul depus în această perioadă. Nu este deloc ușor și nici nu va fi prea curând, vârful epidemic anunțându-se de către specialiști în perioada Paștelui.
Am încredere că înțelegeți gravitatea acestei situații și că respectați recomandările noastre, ale autorităților.
Încă de la debutul crizei discut zilnic cu reprezentanții spitalelor aflate în subordinea Consiliului Județean Călărași și împreună luăm cele mai bune decizii pentru dumneavoastră.
În scurt timp vom achiziționa și aparatura medicală de maximă necesitate pentru secțiile ATI și UPU.
Asta fac zi de zi ca președinte de Consiliu Județean.
Ca om de afaceri, împreună cu familia mea, am donat tot ceea ce este de trebuință medicilor și asistenților: viziere, măști și mănuși.
Fiul meu Claudiu a achiziționat pentru Spitalul Județean Călărași un aparat EKG BTL, de ultimă generație, care are posibilitatea de upgrade cu sistemul combinat cardio-pulmonar doar prin conectarea pneumotahografului BTL. Un astfel de sistem poate înregistra și interpreta înregistrările EKG, precum și înregistrările spirometrice.
În aceste zile am discutat și cu grupul de fermieri pe care l-am înființat în urmă cu mulți ani. Și de aici, salvatorii noștri vor primi sprijin.
Oameni buni, încercați să oferiți respect și ajutor celor care au nevoie și sunt sigur că vom ieși învingători din această luptă”,
a transmis șeful CJ, Vasile Iliuță, pe o rețea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *