Eveniment

VIDEO| Festivalul „Flori de Mai”, un eveniment de neuitat, la Călărași. Eliza Rianna Rusu, din Iași, a cucerit trofeul

În perioada 23-26 mai a.c., municipiul Călărași a fost gazda celei de-a 24-a ediții a Festivalului-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești, „Flori de Mai”, organizat de Centrul Județean de Cultură și Creație (CJCC) și Consiliul Județean (CJ). Evenimentul, desfășurat pe platoul CJ, a strâns laolaltă 54 de concurenți din întreaga țară, fiecare fiind dornic să își etaleze talentul vocal. Competiția a fost strălucitoare, iar mizele au fost pe măsură. În final, Eliza Rianna Rusu din Iași a reușit să impresioneze juriul și publicul, adjudecându-și prestigiosul trofeu „Flori de Mai” și un premiu substanțial, în valoare de 25.000 de lei.

Festivalul a fost animat de prestații live ale unor nume sonore din industria muzicală românească, printre care amintim: Vama, Mario Fresh, Andia, 3 Sud Est, Puya, talentata călărășeancă Aza, Florian Rus și Mira, care au transformat evenimentul într-o sărbătoare a muzicii ce va rămâne în amintirea participanților și spectactorilor pentru mult timp.

Platoul Consiliului Județean a devenit neîncăpător, călărășenii fiind prezenți în număr mare la evenimentul muzical.

Festivalul „Flori de Mai” este o veritabilă platformă de lansare pentru artiștii de mâine și un punct de întâlnire pentru iubitorii muzicii ușoare românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *