Social

Zece bilete disponibile la tratament balnear

Casa Județeană de Pensii Călărași informează că, pentru a șaptesprezecea serie de tratament balnear, cu dată de intrare în stațiuni în perioada 2 – 4 decembrie, s-au alocat 10 de bilete, în următoarele stațiuni: Covasna, Herculane, Lacul Sărat, Pucioasa.

Acestea sunt disponibile astfel: 4 bilete pentru stațiunea Covasna, 2 bilete pentru stațiunea Herculane, 2 bilete pentru Lacul Sărat și încă 2 bilete pentru stațiunea Pucioasa.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii urmând a fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediul Casei Județene de Pensii Călărași, cât și pe pagina de internet a instituției: https://cjpcalarasi.ro/index.php/bilete-tratament.

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună, la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicită sejurul, doar cererea tip, urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la numerele de telefon 0242.315235, interior 114 – Compartiment Bilete de Tratament sau 0242.314960 – Compartiment Comunicare și Relații Publice.

Sursa foto: statiunibalneare.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *