Actualitate

ATV furat din Ungaria, descoperit și returnat proprietarului de către polițiștii călărășeni

La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 13:00, doi polițiști ai Secției 6 de Poliție Rurală Grădiștea, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, George și Paul, au oprit pentru control un bărbat de 36 de ani, ce conducea un ATV, care nu avea număr de înmatriculare.

În urma controlului, a reieșit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul nu era înmatriculat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Totodată, în urma cercetărilor ulterioare, politiștii au descoperit faptul că vehiculul nu numai că nu era neînmatriculat, dar este și furat din Ungaria.

Astfel, s-a relaționat cu polițiștii din cadrul Biroului Sirene ai Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, reușind să găsească proprietarul de drept al ATV-ului, un bărbat de 48 de ani, din Ungaria.

Ulterior, polițiștii au luat legătura, telefonic, cu acesta, iar la data de 10 noiembrie a.c., i-au restituit vehiculul pe care acesta l-a declarat furat în urmă cu doi ani, la data de 10 septembrie 2021.

De asemenea, cetățeanul maghiar a declarat faptul că este foarte fericit și că își pierduse speranța că vehiculul ar mai putea fi găsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *