Actualitate

Bărbat de 71 de ani, înecat în Borcea

Pompierii militari călărăşeni împreună cu scafandrii din cadrul I.S.U. „Dealu Spirii” al municipiului București au căutat, în data de 9 iunie 2020, trupul unui bărbat de 71 ani, înecat în zona Hidrohalta, la Gura Borcei.

În data de 9 iunie a.c., în jurul orei 10:05, s-a primit solicitarea pentru cautarea trupului neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 71 de ani din municipiul Călărași. Echipaje specializate de căutare salvare ale pompierilor călărășeni împreună cu un echipaj de scafandri de la Detașamentul Special de Salvatori din cadrul I.S.U. „Dealu Spirii” al municipiului București, au întreprins misiuni de căutare la Gura Borcei, în zona Hidrohalta, pentru găsirea trupului barbatului înecat în dimineața zilei de 9 iunie a.c., în jurul orei 10.00. S-a intervenit cu bărci cu motor și echipamentele specifice de căutare ale scafandrilor. Pompierii militari au extras trupul neînsufleţit şi l-au predat Serviciului de Medicină Legală.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care persoana în vârstă de 71 de ani şi-a pierdut viaţa, sfârşind înecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *