Social

Sebastian Ghioca a pedalat 435 de km, în mai puțin de 24 de ore, pentru o cauză nobilă

Pompierul călărășean Sebastian Ghioca a parcurs, pe bicicletă, fără pauze de somn, un traseu de 435 de km, în mai puțin de 24 de ore, pentru o cauză nobilă. Acesta a pedalat, pe frig și ploaie, pentru copiii Fundației Copii în Dificultate. Scopul principal a fost acela de a strânge bani pentru ca micuții să aibă în continuare un cămin în care să se simtă în siguranță. Plecarea a avut loc în dimineața zilei de 18 iulie a.c., iar drumul ales a cuprins atât Transalpina, cât și Transfăgărășan.

Sebastian este tată de trei băieți și în curând și al unei fetițe. Acesta este pompier la ISU Călărași, iar în timpul liber sprijină și luptă pentru cauze caritabile. De ani buni, acesta a decis să ajute copiii Fundației Copii în Dificultate. Ei îl numesc ambasadorul lor, iar el se simte recunoscător că poate face asta pentru ei.

 “Sunt Sebastian Ghioca, dar lumea mă știe de Sebi. Sunt tată de 3 băieți și în curând și al unei fetițe. De ce fac ce fac? Pentru că pot și pentru că puterea pe care o am vreau să o folosesc să ajut. Lumea se minunează când vede gesturi extreme pentru cauze frumoase și vreau să iau acest sentiment și să îi fac pe oameni să îi ajute pe cei mai puțin norocoși decât noi. De ani buni sunt cel care a decis să ajute copiii Fundației Copii în Dificultate. Ei mă numesc ambasadorul lor, iar eu ma simt recunoscător că pot face asta pentru ei. Am copii și poate acesta este cel mai important imbold de a face ceea ce fac. Ce fac? Am în minte să pedalez 435 de km peste Transalpina și apoi Transfăgărășan în mai puțin de 24 de ore. Traversarea, fără pauze de somn ci doar pentru mâncare, înseamnă un consum uriaș de energie, aproximativ 14.000 de calorii. Gândiți-vă că la o masă vorbim de 1.500-2.000 de calorii, așa că voi pierde câteva mese. Cele două traversări peste Carpați înseamnă 7.500 de metri diferență de nivel, adică înălțimea unui vârf din masivul Himalaya. Îmi doresc să vă conving să DONAŢI pentru că cei 20 de copii ai fundației au nevoie în continuare de o CASĂ renovată conform noilor standarde, în care să se poată simţi în siguranţă. Fără ajutorul nostru ei riscă să nu mai aibă acest loc pe care îl numesc ACASĂ! Îmi doresc să vă conving să donați pentru că nimeni în afară de cei de la fundație nu pot avea grijă, în acest moment, de acești copii. Îmi doresc să donați pentru că știu ce înseamnă să fi părinte și ce înseamnă să poți alina sufeința unui copil și răsplata de după venită pintr-un zâmbet sau strângere în brațe”, spunea Sebstian Ghioca înainte de a parcurge traseul de 435 de km.

Cei care doresc să facă donații, pot accesa următorul link: https://cid.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=13190.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *