Actualitate

Ce greşeli mai fac şoferii călărăşeni în trafic. Dosare penale pe bandă rulantă

Polițiștii rutieri desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic.

În ziua de 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru control pe strada Eroilor, din municipiu, un bărbat, de 40 de ani, din comuna Cuza Voda, județul Călărași. Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că acesta are dreptul de a conduce suspendat. Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

 Depistat la volan sub influența alcoolului 

La data de 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești au depistat un bărbat, de 37 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 4 în localitatea Frumușani, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Cercetat de polițiștii rutieri pentru conducere cu număr fals de înmatriculare

În seara zilei de 21 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat pe strada București, din municipiu, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Roseți, județul Călărași. Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului condus de tânăr sunt atribuite altui autovehicul. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *