Actualitate

CFR introduce încă un tren între Braşov şi Bucureşti, pe 2 ianuarie 2024

CFR Călători informează că, în data de 2 ianuarie 2024, pentru a veni întâmpinarea solicitărilor de trafic, va îmbunătăți oferta de transport și va introduce suplimentar în circulație trenul IR 1636 Brașov (plecare 18:00) – București Nord (20:34). Acesta va avea opriri în stațiunile de pe Valea Prahovei și va prelua fluxurile de pasageri estimate.

„Recomandăm tuturor celor care se reîntorc din vacanța prilejuită de sărbătorile de iarnă, să aleagă pentru destinația lor atât trenurile Interregio, cât și trenurile Regio înscrise în circulație și care dispun de locuri libere, nu doar trenurile Interregio de la orele de vârf”, transmite CFR.

Deși achizițiile online de bilete pot fi făcute până la ora de plecare a trenului din stație, în funcție de numărul de locuri disponibile, este bine ca biletele să fie cumpărate din timp astfel încât CFR Călători să își dimensioneze cât mai bine capacitatea de transport, având în vedere că în această perioadă are deja în circulație tot parcul activ de material rulant.

Biletele în trafic intern pot fi achiziţionate cu anticipație, utilizând următoarele canale de vânzare:

  • online de pe cfrcalatori.ro;
  • din aplicația mobilă “CFR Călători bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery);
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • de la casele de bilete din gări.

„Înainte de urcarea în tren, recomandăm călătorilor să se asigure că au bilet de călătorie, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, mai subliniază CFR.

FOTO: Liviu Barbu via CNCF CFR SA/(clubferoviar.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *