Social

Copiii nevoiaşi au primit cadouri de la Moș Nicolae, în cadrul unei acțiuni umanitare a Consiliului Județean

Consiliul Județean (CJ) Călărași a organizat, astăzi, 6 decembrie 2023, acțiunea umanitară „Moș Nicolae vine la copiii cuminți care nu au ghetuțe”. Acesta este al șaptelea an consecutiv în care CJ își propune să aducă bucurie și speranță unor copii care provin din familii sărace.

Acțiunea a constat în oferirea de haine și încălțăminte pentru peste 60 de copii selectați de primarii din 53 de localități ale județului.

Cadourile au fost donate de consilierii județeni, executivul instituţiei și angajații direcțiilor subordonate CJ.

Copiii au fost aleși pe baza unor criterii care țin de situația materială, dar și de performanțele școlare, sportive sau culturale.

Evenimentul s-a desfășurat în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație (CJCC) Călărași.

După ce au primit cadourile, copiii au fost duși la Cinematograful 2D-3D Călărași, unde au vizionat un film de Crăciun și au primit câte un sandwich și câte un suc.

„De Sfântul Nicolae, urez la mulţi ani celor care poartă acest nume. (…) Am început acest proiect, în urmă cu şapte ani. Iată-ne la o nouă ediţie. Vreau să mulţumesc diectorilor din Consiliul Judeţean, directorilor subordonatelor Consiliului Judeţean, echipelor care stau în spatele directorilor. Mulţumesc primarilor, preşedinţilor de organizaţii ale PSD. Acolo unde nu am avut sprijinul primarilor, am apelat la membrii echipei noastre, astfel încât să bucurăm pe cineva din acea localitate, care aşteaptă să vină Moş Nicolae. E o reuşită a Judeţului, datorită dumneavoastră, a celor care v-aţi implicat”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, în cadrul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *