Actualitate

Coronavirus în Călărași

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași informează că astăzi, 26 mai, la nivelul județului Călărași sunt monitorizate 896 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu, iar 17 persoane se află în carantină instituționalizată. În ultimele 24 de ore, o persoană a finalizat perioada de izolare de 14 zile și șapte persoane au ieșit din carantină. În prezent, în județ sunt 87 de cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19, dintre care 65 au fost declarate vindecate și trei au decedat.

Forțele de ordine constituite din polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat în continuare acțiuni privind ordinea și siguranța publică în contextul actual și au acționat pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli și pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu, precum și asigurarea pazei locațiilor de carantinare.

“Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia alocată lor +4021.320.20.20”, menționează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *