Actualitate

Doi traficanți de droguri, reținuți de polițiști

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din București și Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Călărași, au efectuat 3 percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 10 iunie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au efectuat 3 percheziții domiciliare în județul Călărași, la persoane bănuite de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna martie, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Călărași, ar fi achiziționat săptămânal, de pe raza județului Constanța, diverse cantități de substanțe cu efect psihoactiv, pe care le-ar fi comercializat către consumatori din județul Călărași, la prețul de 30 de lei doza, atât personal, cât și prin intermediul unei persoane.

În urma acțiunii, au fost ridicate 80 de pliculețe ce conțin substanțe cu efect psihoactiv, 14 telefoane mobile, mai multe seringi și 600 de lei.

2 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Față de o a treia persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *