Educație

Ecoaqua oferă burse de merit liceenilor. Când se depun dosarele

Liceenii din Călărași, cu rezultate de excepție la școală, pot beneficia, și în acest an, de burse de merit, oferite de operatorul de apă, Ecoaqua. 

Fiecare bursă oferită de Ecoaqua S.A. este în valoare de 1.000 de lei, iar compania va acorda, pe parcursul anului școlar 2024-2025, un total de 40 de burse în municipiul Călărași, pentru elevii din clasele IX-XII.

Perioada de depunere a dosarelor: 8 Iulie – 1 August 2024.

Dosarele se vor depune la sediul companiei din Str. Progresul, bl. BBB, et. 3, jud. Călărași, dar și la biroul „Relații cu publicul”, din strada Progresul, nr. 23, în incinta SPCLEP Călărași (Primăria 2).

Criteriile pentru acordarea bursei:

1. Beneficiarii acestei forme de sprijin vor fi elevii cu media generală 10, întregul an școlar 2023-2024, (la orice profil).
2. Participarea la Olimpiade și Concursuri: Performanțele și premiile obținute la nivel național și internațional.
3. Proiecte și Inovații: Implicarea în proiecte de cercetare, științifice sau tehnice, precum și invenții sau inovații realizate.
4. Implicare în Comunitate: Voluntariatul și contribuția la proiecte comunitare sau organizații caritabile.
5. Competențe Lingvistice: Stăpânirea mai multor limbi străine la un nivel avansat, demonstrată prin certificări recunoscute național sau internațional.
6. Premii și Distincții Anterioare: Numărul și importanța premiilor și distincțiilor obținute în anii anteriori de studiu sau alte recunoașteri academice.

Documente justificative:

Elevii care solicită o bursă trebuie să formuleze o cerere, însoțită de copia cărții de identitate și a foii matricole care atestă rezultatele școlare, precum și de o copie după documentul de identitate al unui părinte și dovada existenței unui cont bancar în care să fie virată bursa.

Pentru ca dosarul de înscriere să fie eligibil, elevii trebuie să îndeplinească cumulativ condițiile de la punctul 1 și cel puțin încă un criteriu stabilit între punctele 2 și 6.

De asemenea, bursele vor fi virate începând cu data de 15 august, atunci când va avea loc și o festivitate de premiere în cadrul unui eveniment ce va avea loc la sediul Primăriei Călărași.

Persoane de contact: Cătălin Nițu – 0726 281 481;
Adriana Raiciu – 0728 144 039.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *