Actualitate

Fundulea/Accident rutier grav, soldat cu decesul unei femei în vârstă de 81 de ani

Un accident rutier grav a avut loc în oraşul Fundulea, acesta fiind soldat cu decesul unei femei în vârstă de 81 de ani, care a fost lovită de un autovehicul.

În data de 15.03.2020, ora 19.02, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Punctului de lucru Fundulea (structură subordonată Secţiei de Pompieri Lehliu Gară) şi un echipaj cu medic U.T.I.M. din cadrul ISU Bucureşti – Ilfov au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în oraşul Fundulea, pe Bulevardul 1 Decembrie, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex feminin în vârstă de 81 de ani (pieton), care a fost lovită de un autoturism.

La accident s-a deplasat, de asemenea, în sprijin şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Fundulea. La sosirea echipajului SMURD, femeia accidentată se afla în stop cardio respirator, fiind întinsă pe carosabil. Paramedicii SMURD au iniţiat procedurile pentru efectuarea manevrelor de resuscitare a victimei, iar în scurt timp în sprijin a sosit şi ambulanţa S.A.J. din Fundulea, continuânmdu-se manevrele de reanimare a femeii.

Din nefericire, medicul încadrat pe Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă, sosită din Bucureşti, a declarat decesul persoanei la ora 19.43.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care femeia în vârstă de 81 de ani şi-a pierdut viaţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *