Actualitate

Grav accident rutier, în comuna Borcea

Un grav accident rutier a avut loc în comuna Borcea, pe DN 3B, în urma coliziunii dintre două autovehicule, în data de 24 ianuarie 2021. Trei victime au avut nevoie de îngrijiri și, din nefericire, una dintre acestea și-a pierdut viața.

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Borcea, fiind implicate două autovehicule în care se aflau patru persoane. Au rezultat trei victime, din care una încarcerată și inconștientă.

S-au deplasat, la locul accidentului, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj SAJ Călărași și un echipaj de la Ambulanța Fetești.

Una dintre victime prezenta suspiciune fractură bazin și multiple excoriații. Aceasta a fost asistată de SMURD și transportată la unitatea spitalicească din orașul Fetești. Cea de-a doua victimă acuza dureri la nivelul membrului superior stâng, aceasta fiind asistată de SAJ. Starea victimei preluate de SMURD s-a agravat ulterior, iar echipajul a început deplasarea către Spitalul Fetești, împreună cu asistenta de pe ambulanța SAJ.

La fața locului, s-a deplasat și un elicopter SMURD venit de la Constanța, care a evaluat și o a treia persoană ce acuza dureri la umăr și membru superior, aceasta fiind preluată de o ambulanță SAJ. Din nefericire, victima transportată la spitalul Fetești a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul acesteia. Un bărbat în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața, urmând să fie cercetate cu exactitate împrejurările care au dus la producerea accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *