Cultură

Librăria mobilă “Cartea pe roți” ajunge la Călărași

Librăria mobilă Humanitas “Cartea pe roți” ajunge la Călărași, în fața Bibliotecii Județene „Alexandru Odobescu”, vineri, 30 octombrie 2020.

„Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.

“Sosirea noastră în oraș se leagă de împlinirea unui an de când biblioteca funcționează într-un nou sediu. Vă așteptăm, așadar, între orele 10:00-18:00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar și cărți cu autograf! Așteptăm cu bucurie întâlnirea cu toți cititorii interesați de cele mai noi apariții editoriale,cărți pentru copii și nu numai”, transmit reprezentanții Librăriei Humanitas pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *