Actualitate

Mănuși, măști chirurgicale și recipiente cu soluții dezinfectante, confiscate de polițiști

Polițiștii călărășeni au acționat la verificarea agenților economici din domeniul servirii și consumului de produse alimentare și băuturi în cadrul restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor sau altor localuri publice, dar și din domeniul jocurilor de noroc și a îngrijirii personale.
De asemenea, au fost efectuate controale și la societățile care oferă spre vânzare produse alimentare și nealimentare, inclusiv în baza unor informații și sesizări primite de la locuitorii județului, pentru a se asigura un climat de legalitate în acest domeniu și prevenirea apariției speculei cu diverse produse folosite în tratarea și prevenirea pandemiei cu COVID 19.
Astfel, în perioada 16 martie – 08 aprilie a.c., polițiștii au verificat 857 societăți comerciale și au aplicat 65 sancțiuni contravenționale în valoare de 357.000 lei.
În cadrul acestor activități au fost confiscate produse în valoare de 14.434 de lei, 4.000 mănuși, 900 măști chirurgicale și recipiente cu soluții dezinfectante pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență.
Totodată au fost constatate 3 infracțiuni pe linie economică.
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice vor continua astfel de activități și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *