Actualitate

Mihaela Vintilă a preluat interimatul Spitalului Județean Călărași

Consiliul Județean (CJ) Călărași anunță că începând cu data de 5 mai a.c., dr. Mihaela Vintilă este noul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Călărași. De asemenea, în funcţia de director medical interimar al spitalului a fost numită dr. Enache Georgiana-Mihaela, medic primar Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

“Începând cu data de 05.05.2020, prin Ordinul Ministerului Sănătății, nr. 568/05.05.2020, în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Călărași este numită dr. Mihaela Vintilă.
Tot din data de 05.05.2020, prin Ordinul Ministerului, doamna Daniela Mihai se revocă din funcția de manager interimar al Spitalului Județean Călărași.
Noul manager are 47 de ani, este medic primar în specialitatea Radiologie și Imagistică Medicală, cu atestat de studii complementare în imagistică prin rezonanță magnetică și în tomografia computerizată, cu competență în ecografie generală, vasculară și cardiacă, ecografia șoldului la copil, precum și în ecografia sânului.
A fost director medical al Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași în perioada noiembrie 2017- iunie 2019 și director medical al Spitalului Județean de Urgență Slobozia în perioada mai-iulie 2010.
În prezent este medic șef al Laboratorului de radiologie și imagistică medicală al Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași.
În funcţia de director medical interimar al Spitalului Judeţean de Urgență Pompei Samarian Călăraşi este numită doamna dr. Enache Georgiana-Mihaela, medic primar Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.
Noua conducere a purtat astăzi discuții cu președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, și a efectuat o vizită la blocul ANL destinat medicilor”
, transmite CJ Călărași, pe pagina oficială de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *