Actualitate

Percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de furt calificat

La data de 9  februarie a.c., în urma unui complex de activități informativ-operative și de cercetare penală, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași au pus în executare două mandate de percheziție domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat.

În fapt, în perioada 28.01-02.02.2022, persoanele în cauză ar fi sustras 29 de cuple de tracțiune, de la 16 vagoane ale trenului de marfă aflat în stația Dragoș Vodă.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost descoperite mai multe piese componente ale cuplelor de tracțiune sustrase.

În urma probatoriului administrat, doi bărbați, în vârstă de 31 și 48 de ani, din comuna  Dragoș Voda, județul Călărași, au fost reţinuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară.

La acţiune au participat luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *