Politică

PNL Călărași a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare

PNL Călărași a depus, în data de 21 octombrie a.c., listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, la Biroul Electoral al Circumscripției nr. 12.

Echipa PNL Călărași este următoarea:

  • pentru Camera Deputaților: Florian-Emil Dumitru, Alin Bogdan Drăgulin, Dragoș Florin Coman, Ruxandra Alina Prica, Alexandru Lucian Vasile, Ștefan Stan;
  • pentru Senat: Ciprian Pandea, Cristian Virgil Iorga, Maria Raluca Caraion și Florin Drăgan.

“Dornici de muncă și pregătiți să punem umărul temeinic la dezvoltarea unitară a județului Călărași, punem experiența acumulată în slujba împlinirii unui demers de suflet, acela de a conferi județului Călărași locul pe care îl merită pe harta țării. Proiectul pe care îl propunem tuturor călărășenilor vizează asigurarea accesului la educație, prin investiții care să transforme școlile în unele curate, dotate și sigure. Sănătatea este un alt pilon important al dezvoltării comunității pe care suntem pregătiți să o reprezentăm cu seriozitate și implicare în Parlamentul României. La fel și dezvoltarea infrastructurii și valorificarea potențialului turistic imens al Călărașiului. Agricultura și industria alimentară rămân cel mai puternic motor pentru dezvoltarea județului nostru. Toate acestea pot fi înfăptuite printr-o strategie de dezvoltare economică care să stimuleze mediul de afaceri, prin atragerea de investiții puternice și serioase, care să creeze locuri de muncă și să conducă la creșterea nivelului de trai în comunitate. Suntem pe deplin convinși că oamenii din județul nostru vor ști să aleagă cu înțelepciune echipa care va lucra din suflet și cu profesionalism pentru Călărași”, transmite echipa PNL Călărași pe o rețea de socializare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *