Actualitate

Polițiștii călărășeni au intervenit la peste 150 de solicitări, în trei zile

În acest weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la peste 150 de solicitări ale cetățenilor, au constatat 40 de infracțiuni și au aplicat 370 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 28 februarie – 01 martie a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.
Au fost organizate 4 acțiuni și s-a intervenit la 155 de evenimente, dintre care 150 au fost sesizate prin 112.
Ca urmare a activităților, au fost constatate 40 de infracțiuni, 6 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 6 măsuri preventive.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 370 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 2.045 de lei.
Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 7 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 28 de permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

“Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112”, transmite IPJ Călărași, într-un comunicat de presă.

foto: romanialibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *