Actualitate

Polițiștii călărășeni au reținut 38 de permise de conducere

În weekendul care a trecut, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la peste 140 de solicitări ale cetățenilor, au constatat 41 de infracțiuni și au aplicat 444 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 31 ianuarie – 02 februarie a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 7 acțiuni și s-a intervenit la 143 de evenimente, dintre care 134 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 41 de infracțiuni, 5 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 444 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 188.000 de lei. Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 7 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 38 de permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.

Foto: puterea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *