Actualitate

Pompieri călărășeni avansați în grad, de Ziua Națională a României

În ziua de 2 decembrie 2020, într-o atmosferă încărcată de emoție, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei al județului Călărași, pompierii au fost alături de şase dintre colegii lor care s-au bucurat de privilegiul de a fi înaintați în gradul următor, înainte de termen, de Ziua Națională a României.
Ofițerii înaintaţi în grad înainte de termen sunt: inspector şef al I.S.U. Călăraşi – Lt. col. Păduraru Adrian Iulian, înaintat la gradul de Colonel, Şef Centru Operaţional Judeţean – Maior Stoian Codruţ, înaintat la gradul de Locotenent colonel și Căpitan Magearu Adriana Elena, ofiţer specialist în cadrul Compartimentului Protecţia Informaţiilor Clasificate, înaintată la gradul de Maior.
Subofiţerii înaintaţi în grad înainte de termen sunt: Plutonier adjutant Zaharia Nicoleta, înaintată la gradul de Plutonier adjutant şef, Plutonier adjutant Iordan Ionuţ, înaintat la gradul de Plutonier adjutant şef şi plutonier major Boncotă Daniel, înaintat la gradul de plutonier adjutant.
Militarii care s-au evidențiat în activitatea profesională, obținând rezultate bune și foarte bune, au primit noile grade militare de la inspectorul șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași – Colonel Păduraru Adrian Iulian, care i-a felicitat și le-a urat mult succes în activitatea profesională.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *