Educație Eveniment Social

Proiect caritabil, organizat de Crucea Roșie Călărași. Premii de aproximativ 5.500 de lei

Crucea Roșie Călărași, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean și Consiliul Județean al Elevilor, organizează proiectul caritabil “Din suflet pentru suflet”. Cadrele didactice participante care se implică activ împreună cu clasa/clasele de elevi și/sau preșcolari primesc un certificat pentru dosarul personal și șansa de a câștiga unul dintre premiile puse în joc. Proiectul se desfășoară în perioada 1 martie – 10 mai 2021.

Pentru a participa la această tombolă, fiecare persoană trebuie să se înscrie cu minimum un bilet.

Biletele se pot obține astfel:

  • 1 bilet pentru fiecare donație de minimum 50 de lei.

Procedura: Donațiile se pot face de la ghișeul oricărei bănci sau folosind aplicațiile bancare de pe telefon în următorul cont: CRUCEA ROȘIE CĂLĂRAȘI

IBAN RO70 BRDE 120S V121 6355 1200

Banca BRD Călărași CIF 4930898

(la detalii se menționează „DONAȚIE DIN SUFLET PENTRU SUFLET”)

Dovada donației reprezintă o fotografie/scan a chitanței de la bancă sau o captură ecran telefon pe care o trimiteți pe mail la adresa secretariat.crucearosiecl@yahoo.com împreună cu numele, prenumele și un număr de telefon pentru contact. După procesarea datelor, donatorii vor primi un mail de confirmare și cu un număr pentru biletele cumpărate.

  • 1 bilet pentru completarea formularului 230 prin care se direcționează 3,5% din impozitul pe venit pe anul 2020 către Crucea Roșie Călărași.

Procedura: Orice persoană care a fost angajată minimum 3 luni în anul 2020 poate completa formularul, iar acesta va ajunge în baza de date a Crucii Roșii și se va depune automat la ANAF, fără a mai fi necesară imprimarea sau trimiterea formularului prin poștă. Pentru mai multe bilete, se pot completa formulare și pentru rude, colegi sau prieteni. Formularul se completează ușor și rapid în format online accesând următorul link: https://crc.dec230.us/formular/dh3vszg3-1200.

Dovada donației reprezintă un mail la adresa secretariat.crucearosiecl@yahoo.com, în care trebuie să se menționeze numele persoanei/persoanelor care au completat formularul din partea donatorului împreună cu numele, prenumele și un număr de telefon pentru contact. După procesarea datelor, revenim cu un mail de confirmare și cu un număr pentru biletele achiziționate.

  • 1 bilet pentru orice pachet de minimum 5 kg cu donații adus la sediul Crucii Roșii.

Procedura: Pachetele pot conține alimente greu perisabile, rechizite, produse de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării. Pachetele se pot aduce la sediul Crucii Roții din Str. Prelungirea București, Nr. 24, Bl. M19, Scara 4, Etaj 1, Apartament 1-2, Călărași, județul Călărași.

Dovada donației reprezintă completarea unui tabel după predarea pachetelor. După procesarea datelor, doantorii vor primit un mail de confirmare și un număr pentru biletele cumpărate.

Tragerea la sorți

Tragerea la sorti vă fi organizată de Crucea Roție Călărași. Extragerea va avea loc în data de 10.05.2021 și va fi postată pe pagina de Facebook Crucea Roșie Călărași: https://www.facebook.com/CruceaRosieFilialaCalarasi.

Câștigătorii vor fi aleși în mod aleatoriu, prin tragere la sorți, dintre toți participanții eligibili la tombola, folosind aplicația https://www.random.org/integers/.

Câștigătorii vor fi anunțați telefonic sau prin poșta electronica, până în data de 25.05.2021. Premiile se pot revendica și ridica de la sediul Crucii Roșii Călărași, până în data de 25.06.2021.

Cadrele didactice participante care se implică activ împreună cu clasa/ clasele de elevi și/sau preșcolari primesc un certificat pentru dosarul personal.

Premii

  • Categoria adulți (peste 18 ani)

– 1 Imprimantă – Multifunctional Inkjet Color Epson L3160 CISS, Rețea, Wireless, A4 (valoare 950 lei/buc)

– 1 Boxă portabilă – Boxă Portabilă Activă Akai SS022A-X6, USB/SD CARD, Negru (valoare 300 lei/buc)

– 1 Tablă magnetică – Tablă magnetică rotativă A+, 90 x 120 cm și accesorii, markere, burete, spray, magneți (valoare 335 lei/buc)

– 2 Flipchart magnetic – Flipchart magnetic A+, 70×100 cm și accesorii, markere, burete, spray, magneți (valoare 150 lei/buc)

– 3 Laminator – Laminator A+ Office, A4 (valoare 110 lei/buc)

– 2 rachete tenis adulți decathlon – RACHETĂ TENIS TR100 NEGRU ADULŢI ARTENGO (valoare 40 lei/buc)

– 3 Carduri cadou LIDL 100 lei

– 3 Cursuri de Prim Ajutor (valoare 250 lei/curs)

– vouchere cadou 100 lei.

  • Categoria copii (5-18 ani)

– 2 perechi căști gaming – Căști Gaming HunterSpider V3 Pro, Surround Sound 7.1, Super Deep Bass, Lumina LED, Pentru PC / XBOX / PS , Microfon Noise Cancelling, Zero Ear Pressure, Control Volum, Inserție Metal, Protecție ureche din piele, Multi Platform, Roșu (valoare 120 lei/buc)

– 1 Kit gaming – Kit gaming Redragon S101-BA tastatură, mouse, căști și mousepad (valoare 165 lei/buc)

– 2 boxe portabile – Boxă portabilă Sony SRS-XB12L, EXTRA BASS, Bluetooth, Rezistență la apă IP67, Albastru (valoare 160 lei/buc)

– 2 rachete tenis copii decathlon – RACHETĂ TENIS TR100 MĂRIMEA 19 COPII ARTENGO (valoare 40 lei/buc)

– 3 mingii fotbal decathlon – MINGE FOTBAL F500 LIGHT HIBRID MĂRIMEA 5 ALB-NEGRU-ARGINTIU KIPSTA (valoare 50 lei/buc)

– 3 Cursuri de Prim Ajutor (valoare 250 lei/curs)

– vouchere cadou 100 lei.

Valoarea totală a premiilor este de aproximativ 5.500 de lei. Costurile premiilor sunt suportate de Crucea Roșie Călărași, Asociația EM și diferiți sponsori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *