Actualitate

Șapte bărbați, reținuți de poliție pentru violență și tulburarea liniștii publice

Polițiștii  din cadrul Poliției Municipiului Călărași cercetează șapte bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 07 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de o femeie în vârstă de 36 de ani cu privire la faptul că în fața blocului, pe strada Aleea 5 Călărași, este un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

În fapt, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi fost lovit cu palma în zona feței de un bărbat în vârstă de 28 de ani, iar alte 6 persoane prin amenințări ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma probatoriului administrat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, la data de 15 iulie a.c., cei șapte bărbați au fost identificați în trafic, pe raza municipiului Călărași. Aceștia au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Călărași și ulterior reținuți pentru 24 de ore.

Cei în cauză au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unor măsuri preventive.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *