Cultură

„Școala Valorilor” și „Bibliovacanța pentru juniori”, la Biblioteca “Alexandru Odobescu”

Biblioteca Județeană “Alexandru Odobescu” din Călărași dă startul înscrierilor la următoarele programe de vară: Bibliovacanța pentru juniori- 8-12 ani ( 14 locuri / săptămână); Școala Valorilor pentru adolescenți (7 locuri / săptămână). Înscrierile se fac în perioada 06-15 iulie 2020, telefonic (0242/316.757) sau personal, la sediul bibliotecii, în limita locurilor prevăzute.

Fiecare persoană are dreptul la activitățile desfășurate pe parcursul unei săptămâni, în cazul în care rămân locuri disponibile se pot reînscrie și pentru altă perioadă. Activitățile derulate în cadrul proiectelor includ lecturi, vizionări de filme, ateliere de bricolaj și arte, jocuri diverse și altele -special concepute pentru grupele de vârstă respective și vor fi susținute de bibliotecari, cu sprijinul voluntarilor bibliotecii, precum și de către invitați din diverse domenii, alături de care vor fi abordate diverse teme. Activitățile vor fi desfășurate, dacă este posibil, în aer liber, în parcul de lângă bibliotecă.

“Pentru activitățile desfășurate în interior, vă rugăm să conștientizați măsurile de care va trebui să ținem cont, datorită contextului epidemiologic în care ne aflăm: purtarea măștii pe toată durata activităților, dezinfectarea mâinilor periodic, respectarea distanței de 1,5 metri între persoane, evitarea participării la activități dacă prezintă simptome de febră, tuse, rinoree. Așteptăm cu drag comunitatea”, se arată într-un comunicat de presă al Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” din Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *