Social

Senatorul Nicuşor Cionoiu sare în ajutorul oamenilor. Un bărbat din Dragoş Vodă a primit şansa de a păşi din nou

Senatorul Nicuşor Cionoiu a întins o mână de ajutor unui om aflat la nevoie, din comuna Dragoş Vodă a judeţului Călăraşi. Astfel, chiar de Ziua Mondială a Sănătăţii, un bărbat a primit şansa de a păşi din nou, fiind-i oferită o proteză potrivită nevoilor sale. Implicaţi în acest gest au fost şi preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, dar şi primarul comunei Dragoş Vodă, Ion Radu Aurel.

„De Ziua Mondială a Sănătății, pe care o sărbătorim astăzi (n.r. 7 aprilie a.c.), ne preocupăm de cetățenii care au nevoie de sprijinul nostru și ne bucurăm să întindem o mână de ajutor pentru a putea schimba în bine viața unui om. Alături de președintele CJ, Vasile Iliuță, dar și de primarul comunei Dragoș Vodă, Ion Radu Aurel, suntem alături de domnul Paraschiv, care ne-a cerut ajutorul, iar noi am depus toate eforturile pentru a-i asigura serviciile medicale necesare, astfel încât să-i redăm posibilitatea de a păși din nou. Acum, suntem fericiți să-l vedem atât de încântat de proteza potrivită nevoilor sale, iar mulțumirea de pe chipul său este exact rezultatul pe care îl doream”, a transmis senatorul Nicuşor Cionoiu, pe Facebook.

A demarat „Caravana Faptelor Bune”

Acesta a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a demarat, alături de colegii săi din PSD, prin Asociaţia Dăruire şi Credinţă Călăraşi, „Caravana Faptelor Bune”, prin intermediul căreia va sprijini copiii şi persoanele care se confruntă cu diverse probleme, fie că vorbim despre cele financiare, fie despre cele de sănătate.

„De ieri (n.r. 6 aprilie a.c.), am iniţiat o acţiune care se numeşte ‘Caravana Faptelor Bune’. Am luat în discuţie sprijinirea copiilor cu un statut social destul de precar. Am avut o acţiune la Săruleşti şi Mânăstirea, am oferit acelor copii rechizite, dar şi anumite ajutoare strânse din donaţii ale colegilor noştri de partid. Aş vrea să spun că echipa PSD consideră educaţia un vector important. Ne dorim ca toţi copiii să participe în mod efectiv la acest fenomen şcolar, să fie prezenţi la ore. Am găsit şi ni s-au semnalat cazuri de sărăcie în rândul copiilor şi atunci am căutat să îi ajutăm cu rechizite şcolare, pentru a putea participa la procesul de învăţământ, pentru a putea sta lângă ceilalţi colegi, care poate au resurse financiare mai bune. Azi (n.r. 7 aprilie a.c.), avem o acţiune mai aparte. Există un caz în comuna Dragoş Vodă, al unei persoane care şi-a pierdut un picior. Cu ajutorul Fundaţiei Dăruire şi Credinţă, dar şi al meu, am strâns nişte bani pentru a putea să îi cumpărăm o proteză. Această proteză este provizorie încă două săptămâni. Această caravană a faptelor bune nu se va opri aici. Considerăm că înaintea Sărbătorilor Pascale oamenii au nevoie de sprijin. Pe lângă pachetele pe care le oferim, să ştiţi că sunt foarte multe persoane cu handicap, sunt persoane care au nevoie de sprijinul nostru, iar din donaţiile făcute de anumite persoane încercăm să oferim clipe frumoase acestor persoane, a spus sursa citată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *