Actualitate

Taxa de la Fetești redevine obligatorie

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că, începând din noaptea de joi, 13- 14 iulie 023, ora 00:00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Fetești – Cernavodă redevine obligatorie, pentru participanții la trafic.

CNAIR reamintește conducătorilor auto că peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) poate fi achitat astfel:

  • prin intermediul aplicației eTarife (destinată telefoanelor mobile);
  • lista completă a distribuitorilor autorizați să încaseze peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) se poate verifica aici;
  • prin SMS, la numărul 7577.

Pentru mai multe detalii privind plata peajului prin SMS recomandăm utilizatorilor să acceseze linkul: http://www.cnadnr.ro/ro/peaj/peaj-prin-sms.

Dacă se optează pentru plata peajului printr-unul din canalele menționate anterior, trecerea prin stația de taxare se va realiza pe benzile marcate cu semnul  .

În cazul în care s-a omis plata anticipată iar trecerea s-a efectuat pe benzile marcate cu semnul   peajul poate fi achitat ulterior trecerii printr-unul din canalele puse la dispoziție, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

„Având în vedere că suntem în sezonul estival recomandăm conducătorilor auto să evite plata peajului în stația de taxare pentru a evita statul la cozi”, precizează CNAIR. 

Sursa foto: CNAIR/Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *