Actualitate

Un autocamion încărcat cu azotat de amoniu s-a răsturnat pe raza localității Căscioarele

În data de 16 februarie 2021, în jurul orei 09:36,  un autocamion încărcat cu azotat de amoniu s-a răsturnat pe DN 41, pe raza comunei Căscioarele. La fața locului, s-au deplasat de urgenţă două echipaje ale Detaşamentului de pompieri Olteniţa, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Conducătorul autovehiculului, un bărbat de 57 de ani, care era încarcerat în cabina vehiculului răsturnat pe o parte, a fost descarcerat de către pompierii militari olteniţeni şi predat echipajului SMURD. Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor victimei, care prezenta traumatisme la nivelul membrelor inferioare şi la nivelul coloanei vertebrale, au imobilizat-o, iar ulterior au transportat-o până la locul în care a aterizat un elicopter SMURD venit din Capitală. Echipajul medical specializat de pe elicopterul SMURD a preluat bărbatul şi l-a transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

La faţa locului, s-a deplasat şi un utilaj cu macara de 20 de tone, care a ajutat în demersurile de repunere pe roţi a autocamionului răsturnat.

Pompierii militari prezenți la locul accidentului au luat toate măsurile necesare pentru a degaja carosabilul si pentru a evita producerea altor situații de urgență.

Echipajele  de poliţie au dirijat circulaţia pe respectivul tronson de drum pentru fluidizarea traficului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *