Actualitate

Amenzi de peste 390.000 de lei, aplicate de polițiști săptămâna trecută

Acțiunile pentru siguranța comunitățiidin ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a nouă persoane, precum și dispunerea a cinci măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 58 de conducători auto au rămas fără permis. 

În săptămâna 2 – 8 august a.c., peste 800 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 140 acțiuni și s-a intervenit la 717 evenimente, dintre care 714 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 117 infracțiuni, nouă persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse cinci măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 947 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 390.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 58 de permise de conducere și retrase 19 certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *