Politică

Daniel Drăgulin: “Stau cel mai bine în sondaj”

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului reședință de județ, Daniel Ștefan Drăgulin, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că stă cel mai bine în sondaj.

“Stau cel mai bine în sondaj. Am sondajul. Pot să vă spun că am în jur de 37,4%, iar PSD are jumătate din procentul pe care îl am eu”, a precizat Drăgulin.

Președintele PNL Călărași a mai afirmat că întreaga organizație va lupta pentru a câștiga șefia Consiliului Județean și pe cea a Primăriei municipiului Călărași.

“Din discuțiile avute în cadrul BPN, pentru a nu mai fi create efervescențe din partea unora sau altora, prin această declarație, sunt oficiale candidaturile noastre. Este clar, avem votul tuturor membrilor BPN și, ca atare, ne vom bate pentru Organizația Județeană PNL Călărași să câștige cât mai multe voturi și să reușim să luăm în continuare șefia Consiliului județean, cât mai mulți consilieri județeni, Primăria Călărași, cel puțin un viceprimar și cât mai mulți consilieri locali”, a spus șeful liberalilor, Daniel Drăgulin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *