Politică

Dragoș Coman deschide lista PNL Călărași la Camera Deputaților

Președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a anunțat că Dragoș Coman, secretarul de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, va deschide lista partidului la Camera Deputaților.

“Am avut o discuție cu domnul președinte Ludovic Orban și cu Dragoș Coman, vizavi de listele de parlamentare. Dragoș va deschide lista la Camera Deputaților și îi urez succes. Sper ca orice dubiu sau suspiciuni care au fost până acum să fie uitate și așa cum se spune că PNL își strânge rândurile atunci când trebuie, așa se întâmplă. Prezența celor trei candidați dovedește că PNL, care în aceste zile își definitivează dosarele de candidați în toate localitățile, este cea mai bună echipă politică din județul Călărași. Le urez succes tuturor candidaților”, a menționat Drăgulin.

Dragoș Coman spune că va fi alături de administrația locală și de călărășeni, indiferent de funcțiile pe care le va ocupa pe viitor.

“Ar trebui lămurită zvonistica legată de un eventual clivaj produs în organizația PNL Călărași. Nu e vorba de niciun clivaj. Suntem o echipă. Ambii candidați care sunt pentru cele mai importante două funcții în alegerile locale, atât domnul primar Daniel Drăgulin, cât și viitorul președinte al Consiliului județean Călărași, domnul Valentin Barbu,  se bucură de întreaga susținere a mea și a celor apropiați mie, în măsura în care vor considera că drumul pe care eu merg este unul corect. Sunt lucruri pe care le discutăm, sunt chestiuni legate de viitoarele mandate pe care, zic eu, le putem corecta, dar nu trebuie făcută o analiză foarte subiectivă. Îi rog pe toți cei care m-au susținut până acum să aibă încredere că tot ce voi face eu de acum înainte în campanie, toată susținerea mea, nu are decât un element obiectiv. Voi fi alături de administrația locală și de călărășeni, indiferent de funcțiile pe care le voi ocupa în viitor”, a afirmat Dragoș Coman.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *