Actualitate

Incendiu de autoturism în Călăraşi

Un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călăraşi a acţionat eficient pentru lichidarea unui incendiu de autoturism, evitând posibilitatea propagării arderii la alte o locuinţă şi la alte bunuri materiale. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că o persoană neidentificată a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea autovehiculului.

În data de 19 martie 2020, ora 23.32, un echipaj specializat de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Ştirbei Vodă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autovehicul staţionat. La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără și fum dens atât la compartimentul motor al autovehiculului, cât și în habitaclul acestuia, bordul fiind deja cuprins de flăcări. Pompierii militari din Călăraşi s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 20 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că o persoană neidentificată a folosit intenționat o sursă de aprindere pentru a genera arderea autovehiculului.

Prin intervenția lor eficientă, pompieri militari au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel posibilă salvarea unei locuinţe şi a mai multor bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei, care se aflau în imediata vecinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *