Administrație

Marius Dulce: „Îmi voi muta biroul în stradă”

Lucrările executate pe bulevardul Nicolae Titulescu au fost verificate astăzi, 28 octombrie a.c., de primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. Au fost constatate neconformități, iar edilul a cerut constructorului să remedieze problemele cât mai repede.

„Lucrările executate de constructor pe bulevardul Nicolae Titulescu au fost verificate astăzi de primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. Au fost identificate numeroase probleme neconforme cu proiectul care au fost aduse la cunoștința constructorului: guri de canal amplasate cu mult deasupra străzii și a trotuarelor, pavele montate fără a ține cont de scurgerea apei și alveole de spațiu verde nefinisate. Primarul Marius Dulce a cerut ca în cel mai scurt timp toate problemele să fie remediate. Lucrăm pentru oameni”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Călărași.

Actualul primar al Călărașiului susține că  își va muta biroul în stradă până când toți cei implicați în actul administrativ vor înțelege să facă lucrări de calitate.

„Astăzi (n.r. 28 octombrie a.c.), am ieșit în stradă la verificare de lucrări. Am început cu bulevardul Nicolae Titulescu, acolo unde lucrarea finală nu mă mulțumește, iar imaginile sunt mai grăitoare decât ceea ce aș mai putea spune eu. Am mers și la noua hală de legume-fructe de la Piața Big, aici am primit promisiunea că pe 10 noiembrie va fi finalizată. Îmi doresc ca timpul rece să-i prindă pe comercianți în interior. Ultima oprire a fost la Bazarul Big, unde am vorbit cu oamenii despre demararea investiției. Și aici vreau un spațiu modern, în cel mai scurt timp. Vă informez, dragi călărășeni, că îmi voi muta biroul în stradă până când toți cei implicați în actul administrativ vor înțelege să facă lucrări de calitate, nu de mântuială”, a declarat Marius Dulce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *