Actualitate

Peste 600 de utilizatori ai platformei Călărași Education, la cinci zile de la lansare

La doar cinci zile de la lansarea platformei Călărași Education, rezultatele sunt de-a dreptul impresionante, după cum anunță Ecoaqua Călărași, pe o rețea socială. Astfel, site-ul de inteligență artificială, destinat elevilor și cadrelor didactice, a înregistrat peste 600 de utilizatori.

„În doar 5 zile de la lansare, platforma Călărași Education a înregistrat rezultate impresionante! Peste 2 milioane de cuvinte generate, peste 600 de utilizatori și mai mult de 800 de documente create! Let’s jump into the future with Călărași Education”, a scris directorul general al Ecoaqua, Eduard Grama, pe o rețea de socializare.

Amintim că, operatorul regional de apă și canalizare, S.C. Ecoaqua S.A.  a lansat, în data de 10 mai 2023, platforma de inteligență artificială Călărași Education, destinată elevilor și profesorilor din județul nostru. Prin această platformă, care de altfel este singura din țară, se dorește dezvoltarea creativității și oferirea unei deschideri mai mari către viitorul tehnologizat. Obiectivul acesteia este dezvoltarea învățământului prin îmbinarea inteligenței artificiale și a educației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *