Actualitate

Un pompier din Lehliu Gară a ieșit la pensie în aplauzele colegilor

În data de 4 martie 2020, la Secţia de pompieri Lehliu Gară, plutonier adjutant şef Bodeanu Florin a ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonier adjutant şef Bodeanu Florin a ieșit la pensie.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Secţiei Lehliu Gară, pompierii s-au despărțit ieri, 4 martie a.c., de unul dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, aproximativ 25 de ani, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

“Locotenent-colonel Păduraru Adrian Iulian – Inspector Șef al I.S.U. „Barbu Știrbei” al județului Călărași l-a felicitat pe plutonierul adjutant şef Bodeanu Florin – subofiţer administrativ, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă. Și noi, camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim colegului nostru, „Bode”, să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă”, se arată pe pagina de facebook a ISU Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *