Actualitate

A uitat borseta cu peste 16.000 de lei în tren

Polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Lehliu au înapoiat unui bărbat în vârstă de 74 de ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, bagajele uitate în tren.

La data de 31 octombrie a.c., în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe trenul care circula din direcția București Obor către Fetești, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Lehliu au fost sesizați de un călător, că o persoană de sex bărbătesc a coborât din tren în stația Sărulești, iar bagajele acestuia au rămas în tren.

În urma verificărilor efectuate, la primul vagon au fost găsite mai multe pungi cu îmbrăcăminte, o geantă de umăr în care se aflau un telefon mobil marca Nokia și o pereche de ochelari de vedere. De asemenea, a fost găsită o borsetă în care se afla suma de 16.400 de lei, toate bunurile găsite fiind ridicate.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat proprietarul, acesta fiind un bărbat în vârstă de 74 de ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, care a declarat verbal că i-au rămas bagajele în tren după ce a coborât în stația Sarulești pentru a merge la toaletă.

Polițiștii i-au predat toate bunurile celui în cauză, acesta declarând că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *